Annette Münch: Dropout.
Aschehoug, 2018

Katia og Madelene er to unge artister som kanskje har en stor karriere foran seg. Nå har de fått sjansen til å opptre i New York. Kvelden før de skal , får de lov å øve en siste gang i skolens musikkrom. Plutselig stormer tre maskerte og tungt bevæpnede unge menn inn i rommet. Det er ikke godt å si hvem som blir mest sjokkert. De tre guttene hadde sjekket at skolen skulle være helt tom før de kom for å sprenge skolebygget. Nå har det plutselig oppstått en gisselsituasjon.

Hvem er disse guttene, og hvorfor i all verden vil de sprenge skolen i lufta? Etter hvert avsløres guttenes identitet og hva som har ført til at de besluttet å gjennomføre noe så drastisk som en skolesprengning. Guttene har hver sin historie å fortelle, og det viser seg at de også har hemmeligheter for hverandre. Også de to jentene har holdt ting skjult for hverandre.

Dropout er en spennende thriller om utenforskap, en historie om dem som av ulike grunner ikke passer inn i skolesystemet, om hemmeligheter, vennskap og kjærlighet.

Dropout kan du også lese som e-bok på BookBites.