Nina Borge: Outlaster. Gyldendal 2021.

Adrian sliter mye med angst. Han har fobi for folkemengder og på skolen blir han ofte så redd at han ikke klarer å konsentrere seg. Fraværet hans er for høyt, lærerne setter foten ned og foreldrene blir sinte og bekymret. De truer med å ta ham til psykolog igjen, noe Adrian hatet, og lover at han skal «skjerpe seg», selv om han vet at det ikke er så enkelt i det hele tatt.

På fritiden spiller han CS:GO sammen med fire venner. Adrian er den med høyest ranking i spillet og han er lagets leder. På laget er kompisen Emil og Jos, en jente han håper kan bli mer enn en venn, og det virker som om hun liker ham også. Når laget vil møtes i «real life», ikke bare på PC-ene, så hogger angsten til hos Adrian. Han liker ikke å treffe for mange på en gang. Men hvor mye skal han våge å fortelle?

Laget melder seg på en turnering med veldig kule premier. Adrian er gira, og har veldig lyst til å vinne. Men på skolen så får han ikke være i fred, og innkaller moren som dermed truer med å ta fra ham PC-en hans. I så fall rakner hele laget og de kan glemme turneringen. Han vurderer å si alt som det er, men vil de forstå?