Sverre Henmo: Søstera di er den peneste på skolen
Gyldendal, 2021

Søstera di er den peneste på skolen er en fin liten bok om søskenforhold, kjærestevold, forelskelse og å ikke klare å gjøre det man burde.
Erik går i 10.klasse, og søsteren Jeanette har akkurat begynt i 8. Hun er veldig populær blant guttene på skolen, og er allerede blitt sammen med store, sterke Goran i 10. Erik liker ikke Goran. Han er hissig, aggressiv og brautende, og ikke en fyr som burde være sammen med lillesøsteren hans. En dag blir Erik vitne til at Goran slår Jeanette. Han vil gjerne forsvare henne, men er for tafatt til å gjøre noe. Jeanette lover broren at hun skal slå opp, men legger i stedet skylden på seg selv for det som skjedde. Eriks kamerat Chai vil lære han thai-boksing, men Erik er ikke helt sikker på om Chai kan det selv, og er det det som er løsningen?
Selv er Erik forelsket i Eva, som er snill, søt og spiller i samme korps som han selv. Men han er litt tafatt overfor Eva også og klarer aldri å si og gjøre de riktige tingene. Erik er lei av å være så pinglete, og kanskje er han tøffere enn han selv tror?

Boka kan også leses som e-bok i appen BookBites.