Lån av bøker og andre medier

Ski bibliotek har over 26 000 barnebøker, 30 000 voksenbøker, 3700 lydbøker, 3500 DVD-er og 900 tidsskrifter.

I 2019 hadde vi til sammen 110 411 utlån og 52 836 fornyelser.

For å låne bøker og andre medier på biblioteket, må du ha et lånekort. For å få lånekort, henvend deg i skranken på biblioteket med godkjent legitimasjon (eller en foresatt om du er under 15 år). Første lånekort er gratis.

Fornye lån / reservere medier

Den enkleste måten å forlenge lånetiden på dine lån på, er å logge inn i Meg & Mitt. Der kan du selv fornye lånene dine. Når du er innlogget, kan du også enkelt bestille/reservere alle medier i vår katalog.

Gå til Meg & Mitt

Du kan også ringe oss på telefon 64 91 49 10 eller sende en e-post til skibib@nordrefollo.kommune.no, så kan vi forlenge lånetiden eller reservere bøker for deg.

Samsøk Nordre Follo bibliotek

Samsøk Nordre Follo bibliotek kan du enkelt søke i samlingene til både avdeling Ski og avdeling Kolben på en gang. Her kan du se om vi har boka du ønsker deg, på hvilket av bibliotekene den finnes, og selvsagt også reservere den.

Søk i samlingene våre:

 

Bestille bøker fra andre bibliotek

Har ikke Ski bibliotek bøkene/filmene/artiklene du leter etter? Vi kan skaffe det aller meste.

Dersom du har et nasjonalt lånekort og er låner hos oss, kan du selv søke etter bøker og andre medier i Biblioteksøk og bestille dem sendt til Ski – uavhengig av hvilket bibliotek i Norge som har boka.

Alle folkebibliotek, de fleste fagbibliotek (alle universiteter og høgskoler) og også bibliotek i mange videregående skoler er med i Biblioteksøk, og boka blir automatisk bestilt fra det nærmeste stedet den er tilgjengelig. Biblioteksøk er en tjeneste fra Nasjonalbiblioteket.

Gå til Biblioteksøk

Du kan også kontakte oss på telefon 64 91 49 10 eller e-post skibib@nordrefollo.kommune.no, så bestiller vi materialet inn for deg.

NB! Materiale bestilt fra andre bibliotek (fjernlån) som hentes på Ski bibliotek, må også leveres på Ski bibliotek.

Lånereglement

Gå til lånereglementet