God påske fra biblioteket!

Biblioteklokalet er tomt og stengt i denne surrealistiske tiden da det kan være fint å rømme inn i litteraturens verden fra tid til annen. Men vi har ikke glemt dere, og vi byr på mye dere kan finne på i påsketida, fra e-bøker til filmer, aviser på nett, og gode boktips for både barn og voksne.

Følg biblioteket på nett!

De fysiske bibliotekene er stengt, men det er slett ikke stille på Nordre Follo bibliotek av den grunn. Følg med på nett for å få med deg alt vi har å by på!

Lesing i koronaens tid

Den store nasjonale dugnaden er i gang, og også for litteraturinteresserte er det mye flott som skjer på internett. Her får du en oversikt over hvor du kan lese, lytte, og bli inspirert.

Les bøker og aviser på nett

Biblioteket er stengt for å forebygge spredning av koronaviruset, men ikke fortvil – du kan lese både bøker, aviser og tidsskrifter på nett.

Biblioteket og BUA er stengt

Som et tiltak for å forebygge spredning av koronaviruset er biblioteket stengt fra torsdag 12. mars kl. 18.00.
Tilgang til meråpent bibliotek er også stengt.