Kjenner du Libby?

Liker du å lese og lytte til bøker på engelsk? I appen Libby finner du engelsk lydbøker og e-bøker, helt gratis. Delta i vår spørreundersøkelse og bli med på å forme innholdet i appen!

Smittevern på biblioteket

Arrangementene våre er avlyst ut november, men biblioteket er fortsatt åpent! Bestill gjerne bøker på nett, og kom innom oss og lån. Vi innfører også strengere smitteverntiltak slik at du skal føle deg trygg når du besøker oss – les mer om alle tiltakene her.

Pippi 75 år!

I år er det 75 år siden barn første gang kunne lese om Pippi Langstrømpe. Det feirer vi med Pippi-dag lørdag 7. november klokka 12-14.

Åpen lesesirkel torsdag 5. november

Torsdag 5. november klokka 18.00 er det ny åpen lesesirkel. Denne gangen snakker vi om «Hvorfor barnet koker i polentaen» av Aglaja Veteranyi. Velkommen!

Halloween-lesestund 31. oktober

Skrukketroll og kakerlakk, ormegress og paddeslim.
Lørdag kl. 12.00 blir det småskummel lesestund med Billy og bibliotekaren. Kle deg gjerne ut!