Søk etter bøker, filmer og musikk

Sanggruppen De seks kamerater

Sanggruppen De seks kamerater

Sanggruppen De seks kamerater gjorde stor lykke i Follo i mellomkrigstiden. De opptrådte ofte som en del av underholdningen på møter og stevner. De sang også ved flere anledninger på radio. 

Oktober 2020: Stjålet

Oktober 2020: Stjålet

16 år gamle Gemma blir kidnappet og holdt skjult i den australske villmarken. En «fengslende» fortelling om forskrudd kjærlighet.

På skolen for 150 år siden

På skolen for 150 år siden

Disse barna gikk på skole på Siggerud for 150 år siden. De fleste er ukjente og vil trolig forbli det, men noen få navn har vi. Læreren, som sitter mellom guttene bak, er Sigvart Pedersen Stokstad.

Mine sider

Lån E-bøker

Visste du at du kan låne e-bøker helt gratis på biblioteket? Klikk her

Kommende hendelser

okt
28
ons
19:00 Islam, krisen i Midtøsten og Norden
Islam, krisen i Midtøsten og Norden
okt 28@19:00-20:00
Islam, krisen i Midtøsten og Norden @ Viken | Norge
Midtøsten er i krise. Regionen er herjet av borgerkriger og av religiøs fundamentalisme. Tross optimismen under den arabiske våren har det ikke lykkes å etablere stabile, demokratiske regimer der. I dette foredraget spør historiker og[...]
okt
29
tor
18:00 Strikk & lytt
Strikk & lytt
okt 29@18:00-19:00
Strikk & lytt @ Viken | Norge
Ta med deg håndarbeidet – det trenger ikke å være strikking – og kom på en hyggelig kveld med sosialt samvær og høytlesning. Det blir enkel servering og anledning til å snakke med likesinnede om[...]
okt
31
lør
12:00 Halloween-lesestund
Halloween-lesestund
okt 31@12:00-12:20
Halloween-lesestund @ Viken | Norge
Bli med på en litt skummel, men mest morsom Halloween-lesestund. Vi oppfordrer alle barn (og gjerne voksne også) til å kle seg ut!