Vi har mange forskjellige aktiviteter for barn på biblioteket i vinterferien. Velkommen til oss!

• Lørdag 16. februar kl. 13 holder Tori Alstad yoga-eventyrstund for barn fra ca 4 år og oppover. Denne gangen skal hun fortelle eventyret om ”Skinnvotten”.
  • Tirsdag 19. februar kl. 13 får vi besøk av Per Lea, lederen av Follo Sjakkforening og Follo sjakkforenings ungdom! Her kan du bli bedre til å spille sjakk, få høre litt om hva sjakk er og bare ha det moro.
    Biblioteket holder sjakkbrett. Ingen påmelding.
    Varer ca to timer, eller så lenge du har lyst.
  • Onsdag 20. februar kl. 12 – 14 kan du boltre deg i bøker vi ikke bruker lengre. Du kan klippe og lage bilder, kort eller andre ting du har lyst til. Og hvis du er litt tålmodig kan du også lære deg å brette bøker og lage et tre, et pinnsvin eller noe annet.
  • Torsdag 21. februar kl. 12 – 14 blir det gøy med garn! Har du lyst til å lære å strikke? Eller kan du strikke,men synes det er vanskelig å få det pent? Da kan du få hjelp av noen fra Ski Bygdekvinnelag til å komme i gang. Vi har strikkepinner og garn.
  • Ellers kan du som vanlig:
    – Låne bøker med deg hjem
    – Sitte på biblioteket og lese
    – Spille et spill eller flere
    – Tegne og fargelegge
    – Få en voksen til å bli med deg og låne turutstyr i BUA, og gå ut og nyte vinteren!