Vi har mange forskjellige aktiviteter for barn på biblioteket i vinterferien. Velkommen til oss!

• Lørdag 15. februar er 100-årsdagen til Anne-Cath. Vestly. Det feirer vi med Knerten-verksted fra kl. 12-14, og lesestund og mormors vafler kl. 13.00.
  • Tirsdag 18. februar kl. 12-14 får vi besøk av sjakkentusiast Per Lea. Her kan du bli bedre til å spille sjakk, få høre litt om hva sjakk er og bare ha det moro.
    Biblioteket holder sjakkbrett. Ingen påmelding.
  • Onsdag 19. februar kl. 12-14 har vi fikleverksted. Her kan du lage alt mulig rart, det er bare fantasien som setter grenser! Passer for kreative barn i alle aldre.
  • Torsdag 20. februar kl. 12-14 viser Siri deg hvordan du kan sy din egen scrunchie-hårstrikk. Passer for barn fra 11 år.
  • Ellers kan du som vanlig:
    – Låne bøker med deg hjem
    – Sitte på biblioteket og lese
    – Spille et spill eller flere
    – Tegne og fargelegge
    – Få en voksen til å bli med deg og låne turutstyr i BUA, og ta det med ut på tur!