Biblioteket og BUA er åpne i vinterferien! Vi har vanlige åpningstider, og gode muligheter for å låne bøker, filmer og turutstyr for alle som vil finne på noe gøy i ferien. Lesesalen og grupperommene er også åpne.

I tillegg har vi en gladnyhet mange har ventet på: Fra og med mandag 22. februar er det igjen mulig å benytte meråpent bibliotek!

Meråpent bibliotek vil være tilgjengelig fra mandag til lørdag, fra betjent tid er over og fram til klokka 22.00. Har du underskrevet meråpent-kontrakt, er det bare å låse seg inn med lånekortet som vanlig. Av hensyn til smittevern er meråpent på søndager fortsatt stengt.

Har du ikke avtale om meråpen tilgang, men ønsker å benytte biblioteket etter betjent tid? Kom innom oss i betjent tid og henvend deg i skranken, så hjelper vi deg med å opprette tilgang.

Husk at det fortsatt er viktig at du følger smitteverntiltakene våre, slik at vi kan fortsette å holde åpent.

Åpningstider for meråpent:

• Mandag, tirsdag og torsdag: 18-22
  • Onsdag, fredag og lørdag: 15-22

Mer info om meråpent bibliotek finner du her.