Den 1. juni 2020 gikk vår kjære kollega Gunbjørg av med pensjon. Gunbjørg har jobbet på Ski bibliotek siden 2015, og hun kommer til å bli savnet av både oss som jobber her og av lånerne våre.

Gunbjørg er alltid blid og stiller opp, og mange har nok møtt henne både i skranken, på Strikk & lytt, som Anne-Cath. Vestlys mormor, bamse, eller heks på lesestund, og på mange av ferieverkstedene våre. Hun har også vært aktiv på språkkafeen og holdt lesegruppe for innvandrere. Kort sagt – Gunbjørg stiller opp på alt, og er alltid like hyggelig og positiv! Nå ønsker vi henne en velfortjent pensjonisttilværelse med mange gode opplevelser.

Heldigvis er vi så heldige at Gunbjørg fortsetter litt som vikar hos oss, og allerede fredag 12. juni kan dere treffe henne i skranken. Denne dagen har personalgruppa i Nordre Follo bibliotek personalsamling, og biblioteket bemannes av vikarer. Veiledningen vil derfor være stengt denne dagen, men vi vet at dere vil bli tatt godt imot av Gunbjørg, Kirsten og Puneet!