Mange har blitt flinkere til å bruke sin nære natur i den siste tida. Er du en av de som vil overnatte ute i hengekøye i helga, eller kanskje gå en tur med familien på 17. mai, men du mangler utstyr? Da finnes det heldigvis en løsning. Torsdag 14. mai åpner BUA Ski og BUA Oppegård for bestilling av turutstyr. Her finnes både liggeunderlag, stormkjøkken og telt – alt du trenger for å bruke dine nære turområder.  

Utstyret må bestilles på forhånd, og du kan først hente etter at du har mottatt hentemelding som bekreftelse. Allerede nå kan du bestille det du trenger og hente det fra og med torsdag, i god tid før helga. Reserveringen gjør du på våre nettsider.  

Du kan bestille blant alt utstyret som finnes i BUA Ski. Når utstyret leveres inn igjen settes det i karantene i tre dagerDermed følger det ingen smittefare med å låne utstyr fra BUA. 

Utstyr reservert fra BUA kan du hente på biblioteket mellom klokka 12-15 på hverdager. Du får beskjed når utstyret er klart til henting. Du har en ukes hentefrist, og to ukers lånetid fra du mottar hentemelding. 

Velkommen, og god tur!