Vi har mange forskjellige aktiviteter for barn på biblioteket i høstferien. Velkommen til oss!

• Lørdag 28. september kl. 11.30 og 13.00 holder Tori Alstad yoga-eventyrstund for barn fra ca 4 år og oppover. Denne gangen skal hun fortelle eventyret om den lille røde høna.
  • Mandag 30. september kl. 14-18 holder Kodeklubben i Ski kodekurs for barn. Lær å kode med microbit og bygg din egen robot! Kurset er dropp-inn, og det tar cirka en time å bygge en robot. Alle må ha med egen PC. Passer for barn fra 6 år.
  • Onsdag 2. oktober kl. 12-14 blir det kunstmagi for barn med kunsthistoriker Mette Dybwad Torstensen. Har får du et lynkurs i kunsthistorie, og deretter følger 4 stasjoner: Design ditt eget tre, lag en skulptur, mal med Q-tips og vær arkitekt med et lite hus! Passer for barn fra 8 år.
  • Torsdag 3. oktober kl. 12-14 kan du male på glass. Lag ei lykt, en blyantholder eller en gave! Alle må ta med et syltetøyglass å male på.
  • Ellers kan du som vanlig:
    – Låne bøker med deg hjem
    – Sitte på biblioteket og lese
    – Spille et spill eller flere
    – Tegne og fargelegge
    – Låne turutstyr i BUA