Norge har offisielt åpnet igjen, og de siste restriksjonene er fjernet. Det er ikke lenger noe krav om en meters avstand, og dette betyr et enda bedre tilbud for deg som bruker biblioteket:

• Det er ingen avstandskrav ved bordene. Alle stoler som var tatt bort er nå satt ut igjen, slik at det er flere sitteplasser i biblioteket.
  • Det er ikke behov for å holde avstand på arrangement, og det er dermed plass til flere i publikum.
  • To publikums-PCer som har vært stengt av smittevernhensyn er nå tilgjengelige igjen.

Vi følger FHIs anbefalinger framover, og er klare for endringer dersom det skulle bli nye retningslinjer.

Vi beholder også noen mindre smittevernstiltak, som antibac ved inngangen og ved publikums-PCene.