Er du en av de mange som har fått økt interesse for plantedyrking de siste ukene? Da har vi en god nyhet! Etter forespørsel fra flere lånere åpner vi nå for takeaway-bestillinger fra frøbiblioteket.

For å bestille frø sender du oss rett og slett en e-post til skibib@nordrefollo.kommune.no og oppgir hvilke frø du ønsker deg. Du kan maks bestille fem poser med frø. Posene hentes på vanlig måte fra takeaway-biblioteket.

Ved bestilling av frø må du oppgi din e-postadresse, slik at vi kan sende deg en påminnelse om innlevering av frø til høsten. Det er ikke begrenset lånetid på frø, og det eneste du trenger å gjøre er å levere inn frø som du har høstet fra plantene dine når den tid kommer. Hvis du ikke får høstet noen frø, er det selvsagt ikke noe purregebyr!

Ski frøbibliotek er et tillitsbasert prosjekt og drives av Ski Hagelag og Ski bibliotek.

Her finner du oversikt over hvilke frø du kan låne.