Vi har vanlige åpningstider fra onsdag, men meråpent er fortsatt stengt. Det er  svært viktig at alle følger våre smittevernregler. Vi oppfordrer deg til å begrense oppholdstiden og benytte hele bibliotekets åpningstid.

BUA-utstyr kan leveres og lånes fra onsdag – vis hensyn ved kø.

• Du får ingen purringer før etter 10. februar. Du kan levere lån som har forfalt helt fram til 10. februar uten å få purring. Vil du fornye, gjør det gjerne på nett, eller kontakt oss.
  • Utvidet hentefrist på reservert materiale. Fikk du hentemelding før nedstengingen, står materialet på hentehylle til og med 10. februar.
  • Kom alene – sitt alene. Det skal være minst to meter mellom sitteplassene, og det er ikke lov å flytte på møblene.
  • Maks to timers oppholdstid. For at så mange som mulig trygt skal få bruke biblioteket, oppfordrer vi til å begrense oppholdstiden.
  • Utskrift, skanning og kopiering er i utgangspunktet selvbetjent. Eventuell veiledning må skje med god avstand.
  • Lesesal åpner igjen. Grupperom er fortsatt stengt.
  • Alle fysiske arrangementer er avlyst ut februar. Digital språkkafé går som vanlig, tirsdager kl. 13.00.

Se oversikt over alle smitteverntiltak i Nordre Follo kommune her.