Koronasmitten øker i Norge. Nordre Follo kommune vedtok mandag 9. november nye strengere smitteverntiltak som fører til endringer i vårt tilbud. Målet med disse er at vi sammen begrenser smitte og at du skal føle deg trygg når du besøker oss. De største endringene er at alle arrangementene våre er er avlyst ut året. Meråpent og selvbetjent bibliotek vil heller ikke være tilgjengelig, og maks oppholdstid er to timer.

Vi fortsetter med vanlige betjente åpningstider, men det er ekstra viktig å holde avstand til andre når du besøker oss. Munnbind er påbudt når det ikke er mulig å holde en meter avstand til andre. Det skal være to meters avstand mellom leseplasser. Det er ikke tillatt å flytte på møbler i bibliotekene våre, fordi de er plassert for å ivareta smittevern.

På denne siden finner du alle smitteverntiltakene våre. Takk for at du setter deg godt inn i tiltakene før du besøker oss!

Smitteverntiltak:

• Hold deg hjemme hvis du er syk eller sitter i karantene
  • Oppholdstiden kan begrenses ved mye besøk
  • Et begrenset antall personer kan være i bibliotekene samtidig
  • Hold minst 1 meters avstand til andre personer, både besøkende og ansatte
  • Munnbind er påbudt når det ikke er mulig å holde en meter avstand
  • Alle arrangementer er avlyst ut 2020
  • Biblioteket er kun tilgjengelig i betjent åpningstid, meråpent bibliotek er stengt
  • Barneavdelingen med leseplasser er forbeholdt barn
  • Lesesal og grupperom er stengt
  • Det er ikke tillatt å spise på bibliotekene
  • Det skal være to meters avstand mellom sitteplassene