Biblioteket er stengt i uke 16 og 17

I perioden 19. april – 1. mai vil Nordre Follo bibliotek være helt stengt for publikum. Dette gjelder begge avdelinger, og meråpent vil også være stengt.

Telefonen vil ikke bli besvart i stengeperioden, men vi svarer på e-post på skibib@nordrefollo.kommune.no.

Stengingen skyldes at de to bibliotekene nå skal få felles biblioteksystem. Når overgangen er ferdig, vil du kunne søke etter bøker, reservere, låne og levere på tvers av avdelingene, mye enklere enn i dag.

Det nye systemet heter Quria. Hvis du har lyst til å se hvordan Quria ser ut, kan du besøke nettsidene til Ås bibliotek og Vestby bibliotek, som begge bruker dette systemet.

Du trenger ikke å tenke på noe ved overgangen – all din informasjon overføres. Du bruker samme lånekort, og har du tilgang til meråpent, videreføres den. Alle reserveringer gjelder selvfølgelig også fortsatt.

Mandag 2. mai åpner vi for fullt igjen, med alle tjenester. Vi gleder oss til å ha et nytt, felles system som gjør ting enklere for lånerne våre!

Vi vil også få ny og felles hjemmeside for Nordre follo bibliotek.

Stengt for lån fra andre bibliotek fra 1. april

I forkant av systembyttet må vi stenge for bestilling fra andre bibliotek. Det betyr at det i perioden 1. april – 2. mai ikke vil være mulig å bestille bøker og materiale fra andre bibliotek gjennom oss.

PC-er og utskrift er ikke tilgjengelig

Det vil ikke være mulig å bruke våre PC-er eller skrive ut i perioden mens vi er stengt.

Lengre lånetid og stans i purringer

Du trenger ikke å bekymre deg for å levere dine lån i perioden vi holder stengt. Alt du låner fram til stengeperioden vil automatisk få forfallsdato etter at vi åpner igjen.

Det vil selvfølgelig heller ikke sendes ut purringer i stengeperioden.

Les e-bøker i stengetida

Husk at du kan lese og lytte til e-bøker i Bookbites og Libby mens vi er stengt.

Avlyste arrangementer

Alle arrangementene i biblioteklokalene avlyses i uke 16 og 17. Dette inkluderer faste arrangementer.

Noen arrangementer foregår utenfor biblioteklokalene, og vil derfor likevel gjennomføres:
– Lokalhistorisk vandring i Ski, onsdag 27. april kl. 18.30
– Foredrag om Færøyene på Kolben, onsdag 27. april kl. 19.00 – avholdes i Kolben galleri
– Foredrag om Nansenhjelpen på Kolben, torsdag 28. april kl. 19.00 – avholdes i Kolben galleri

Åpen barnehage i Kolben avholdes som vanlig i Kolben galleri, mandag og torsdag kl. 10 – 12.30.