Endelig er ventetiden over, og tirsdag 2. juni åpner Nordre Follo bibliotek dørene igjen! Både avdeling Kolben og avdeling Ski åpner igjen, og vi gleder oss veldig til å nok en gang kunne ta imot lånerne våre. 

Åpningstidene i sommer vil være hverdager fra 8-16, med betjening fra 10-16. For at det skal bli enda lettere for flere å benytte biblioteket, kommer vi også til å ha langåpent fra 8-18 på tirsdager. Lørdager vil vi dessverre holde stengt. 

Når vi åpner igjen, kan du bruke biblioteket nesten som vanligDu kan låne bøker, tidsskrift, DVD-er, lydbøker og utstyr fra BUA, og alle barn som er med på Sommerles kan selvfølgelig hente premiene sine!  Vi oppfordrer barn til å komme sammen med en voksen. Lesesal og PC-er vil også være tilgjengelig for bruk, med begrensede plasser, og det vil være mulig å kopiere, skanne og skrive utVi oppfordrer alle besøkende til å holde god avstand til andre, praktisere god håndhygiene, og å holde seg hjemme ved luftveissymptomer. 

Kommunen gjenåpner gradvis for å opprettholde kravene til smittevern, og noen tjenester vil være begrenset av hensyn til renhold og for å unngå smittespredning. Det vil derfor foreløpig ikke være mulig å lese aviser eller å spise i biblioteket. Meråpent bibliotek vil foreløpig ikke være tilgjengelig.

Vi ser fram til å møte dere alle igjen inne på biblioteket!