På grunn av nye nasjonale retningslinjer måtte Nordre Follo bibliotek holde stengt fra 16. mars til 25. april. Mens vi er stengt kan du bestille bøker og annet materiale hjemmefra og hente det hos oss, slik at du fortsatt kan få tilgang på alt lesestoffet du kan ønske deg.

Vi tar smittevern på alvor
Vi følger kommuneoverlegens smittevernråd ved klargjøring og utlån og har god håndhygiene gjennom hele prosessen. Når du henter er det svært viktig at du overholder FHIs råd for å unngå smitte. Hold to meters avstand til de ansatte, og husk antibac.

Bestill på nett
Dersom du ønsker å bestille bestemte titler, kan du gjøre det på nett gjennom biblioteksystemet. Logg deg inn på «Mine sider», søk opp titlene du vil ha, og trykk på reserver. Vi plukker for deg, og du får beskjed når de er klare til henting.

Ønskepakker
Er du ikke sikker på akkurat hva du vil ha? Da kan vi hjelpe deg med å finne det vi tror kan passe for deg, barna dine eller moren din.

Her kan du fortelle oss hva du liker å lese og bestille en ønskepakke.

Dersom du ikke har mulighet til å bestille på e-post, kan du også ringe oss på telefon 64 91 49 10 og bestille.
Vi plukker for deg, og du får beskjed når det er klart til henting.

Henterutiner
Du kan hente bestillingene dine i bibliotekets vanlige åpningstid:
– Mandag, tirsdag og torsdag 10-18
– Onsdag, fredag og lørdag 10-15

Når du kommer for å hente, ring oss på telefon 64 91 49 10 og oppgi ditt navn eller fødselsdato. Vi kommer ut med lånene dine.

Vi har også Bestill og hent i BUA.

Trenger du å skrive ut noe? Vi har Bestill og hent for utskrifter.

Du kan bestille og hente frø fra frøbiblioteket.

Godt å vite:

• Alle innleveringer skal legges i innleveringskassa i kinofoajeen.
  • BUA-utstyr må leveres i betjent tid. Når du står utenfor: ring, så kommer noen fra personalet og tar i mot utstyret.
  • Hvis du ikke har lånekort fra før, kan du lage deg lånekort på nett hos Nasjonalbiblioteket.
  • Vi sender ingen purringer så lenge biblioteket er stengt.
  • Du kan fortsatt bestille fjernlån, vi mottar bøker fra andre bibliotek som vanlig.
  • Det digitale biblioteket er alltid tilgjengelig!