Planlegger du å dyrke noe i hagen, på balkongen eller i vinduskarmen i vår? Da kan du bestille frø fra vårt frøbibliotek, helt gratis!

For å bestille frø sender du oss rett og slett en e-post til skibib@nordrefollo.kommune.no og oppgir hvilke frø du ønsker deg. Du kan maks bestille fem poser med frø. Posene hentes på vanlig måte på Bestill og hent.

Ved bestilling av frø må du oppgi din e-postadresse, slik at vi kan sende deg en påminnelse om innlevering av frø til høsten. Det er ikke begrenset lånetid på frø, og det eneste du trenger å gjøre er å levere inn frø som du har høstet fra plantene dine når den tid kommer. Hvis du ikke får høstet noen frø, er det selvsagt ikke noe purregebyr!

Vi har også mange fine hagebøker du kan bestille med det samme.

Ski frøbibliotek er et tillitsbasert prosjekt og drives av Ski Hagelag og Ski bibliotek.

Her finner du oversikt over hvilke frø du kan låne.