Har du savnet å låne  biblioteket? Da har vi en god nyhet! Vi åpner for takeaway-bibliotek fra onsdag 22. aprilDu kan bestille det du vil låne, vi gjør det klart og låner ut til deg. 

Du kan ikke bestille fra andre bibliotek ennå, og bibliotekets lokaler er fortsatt stengt.  

Vi tar smittevern på alvor
Vi følger kommuneoverlegens smittevernråd ved klargjøring og utlån og har god håndhygiene gjennom hele prosessen. Når du henter er det svært viktig at du overholder Folkehelseinstituttets råd for å unngå smitte. Hold to meters avstand til andre, og ta kun på dine egne pakker. 

Bestill på nett
Dersom du ønsker å bestille bestemte titler, kan du gjøre det på nett gjennom biblioteksystemet. Logg deg inn på «Mine sider», søk opp titlene du vil ha, og trykk på reserver. Vi plukker for deg, og du får beskjed når de er klare til henting. 

Ønskepakker 
Er du ikke sikker på akkurat hva du vil ha? Da kan vi hjelpe deg med å finne det vi tror kan passe for deg, barna dine eller moren din. Send oss en bestilling med beskrivelse av behovet ditt til skibib@nordrefollo.kommune.no. Oppgi alder ved bestillinger til barn, sjanger eller interesse, og gjerne også noen andre titler du/den du bestiller for har likt før. 

Dersom du ikke har mulighet til å bestille på e-post, kan du også ringe oss på telefon 64 91 49 10 og bestille. 
Vi plukker for deg, og du får beskjed når det er klart til henting. 

Henterutiner 
Du kan hente bestillingene mellom kl. 12-15 på Ski bibliotek, eller på Ski Storsenterkundeservice når som helst i deres åpningstid. Dersom du ønsker å hente på kundeservice må du gi beskjed til oss om det. Hentefrist for bestilte bøker er en uke.